February 7, 2023


Kryeministri Edi Rama ndihmon sërish pensionistët dhe shtresat në nevojë ekonomike. Qeveria Shqiptare bën me dije se do të zgjerohet lista e ilaçeve me rimbursim, ku do të përfshihen dhe fishat e diabetit.

“Sot më shumë se 400 mijë pensionistëve u sigurojmë barna të rimbursueshme, ku alernativa e parë dhe e vetme në listën e rimbursimit të barnave është falas, por a duhet të bëjmë më shumë?

Patjetër që po, do të bëjmë më shumë. Në do të mundësojmë që pensionistët, grupet më në nevojë, ata që kanë pensione të ulëta të marrin FALAS edhe një listë të pasisjeve mjekësore sikurse janë fishat e diabetit”, njofton Qeveria Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *