March 20, 2023


Është një prej aktoreve më të dashura shqiptare dhe karriera e saj vazhdon të jetë e suksesshme me shumë projekte artistike që pëlqehen e priten mirë nga publiku. Bëhet fjalë për aktoren, Olta Daku e cila ndryshe njihet edhe si “profesoresha” në serialin vendor “o sa mirë”.

Si rrallë herë, aktorja në një intervistë për “Tirana Post”, ka folur për jetë personale, duke deklaruar se asnjëherë nuk ka dashur të martohet.

“Me thënë të drejtën nuk kam dashur asnjëherë të martohem. As edhe një herë! Domethënë s`e di, është gjëja e fundit që mund të dëshiroj. Mund të ndodhë, por në këtë moment jo. Prej shumë kohësh nuk dua”, është shprehur aktorja. Tutje ajo tha se të jesh nënë e vetme, pa partner e frikëson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *