March 27, 2023


“Mirëmbrëma tokësorë”… këtë shprehje të Arjan Çanit nuk do ta dëgjoni më në Tv Klan, pasi mesa duket gjërat kanë ndr yshuar.
Ga zetarin e njohur dhe programin “Z onë e L irë” nuk do ta kemi më në Tv Klan por Kr yefjala.com ka mësuar që Çanin do ta shohim në A B C. Emisioni i Çanit do të jetë dy herë në javë në këtë s ezon të ri.

Po ha pësirën e së premtes në Tv Klan kush do ta marrë?!
Hmmm ju k ujtohet ajo shpr ehja që Luana tha para ca ditësh “Mos ja q ani hallin kalit që i v aren këmbët”, e pra Luana do të jetë ajo që do të ketë ha pësirën e ditës së premte në Tv Klan.

Nuk dihet ende se cili do të jetë fo rmati që ajo ka me nduar, por mesa duket këtë sezon të ri mo deratoren s impatike do ta shihni në Tv Klan. Vjollcat do të pu shtojnë fu ndjavën e TvKlan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *