March 24, 2023


Një ng jarjeka ndodhur në Venecia, Itali. Sipas mediave një vajzë 1 vjeç e 8 muajshe është p ërplasur nga babai i saj me makinë pasi ai nuk e ka pare duke i dh ene makines.

Babai ka ecur mbrapa në oborrin e shtëpisë dhe nuk e ka vënë re vajzën e vogël dhe e ka pë rplasur ate.

Ngj arja ka ndodhur rreth orës 11.20 në via Carlo Magno. Pa varësisht nd ërhyrjes së shp ejtë të mj ekëve fëmija nuk ja doli dot.Ndaj duhet te jeni me te ku jdesshem kur dr ejtoni makinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *