March 24, 2023


H umoristi Zef Deda, ka treguar një in cident që i ka ndodhur natën e parë të ma rtesës.
I ftuar ditën e sotme në emisionin “Rr eze Dielli”, ai është shpr ehur plot ba tuta e hu mor, ku ka rr ëfyer edhe njohjen me ba shkëshorten e tij, Rozën

Deda tha se për ditën e martesës janë marrë të gjitha karriget e lagjes.
“E bëra me 31 dhj etor dasmën sepse duhet të kishim pak bo llëk. Natën e parë të ma rtesës nëna kishte nisur nusen të flinte. Unë bëja lo jra gjithmonë

Kur futem mbylla derën dhe bë rtita me të madhe me një b r i tëm të madhe. I thashë ç’më ka gj etur, ka hyrë diçka në shtrat. Më tha: është gruaja, je ma rtuar. Fli. I thashë: Si mund të fle me dikë që nuk e njoh (q esh)”, tregoi ak tori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *