March 24, 2023


Një qytetar ka ng e lur pa mend disa ditë më parë, kur ka mësuar se për një pjatë makarona do të paguante plot 45 mijë lekë të vjetra. Ngjarja ka ndodhur në datë 10.08.2022 kur d enoncuesi së bashku me disa persona të tjerë kanë shkuar për drekë tek një lokal i quajtur “Dr ymades Bu ngalows” në Drimadhë.

Qytetari shprehet se kjo pjatë e cila ishte sh ënuar si “pjata e ditës” nuk kishte çmim në menu.
Kjo pjatë ko nsistonte në l inguini me gj inkallë, por brenda nuk kishte gj inkallë, ishte b osh.

Përshëndetje Joq. Para ca ditesh ne kete lokal me bene te paguaj 45,000 lek nje pjate makarona ku brenda skishte gj inkall ishte bosh nje gj ysem gj inkalle, kjo pjata e ditës nuk kishte çmim. Me bene ta p aguaj dhe nuk me beri as fa tur te rr egullt, po stojeni qe MOS te vj edhin njerezit e tjerë. Ky eshte lokali dhe ll ogarija e p agimit qe s’me duket fa ture e rregullt. Flm shume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *