March 24, 2023


Një nuse br aktisi të f ejuarin e saj në aeroport dhe iku me valixhet e tij dhe 5 mijë paund. Çifti, rreth të 40-tave, ishin f ejuar disa ditë më parë dhe po shkonin në Romë për t’u ma rtuar. Por kur burri shkoi në tu alet, nusja e ardhshme pë rfitoi nga ra sti për të marrë gjithçka me vete.

Burri i tha stafit të ae roportit se ajo i kishte marrë 5 mijë paund që kishte mbledhur për da smën. Një d ëshmitar tha: “Ai ishte co pëtuar. Mesa duket, ata ishin takuar vetëm kohët e fundit dhe ai kishte rënë kokë e këmbë në da shuri me të. Ai i kishte pr opozuar një ditë më parë dhe ajo kishte pr anuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *