March 28, 2023


Ka hu mbur j eten ga zetari i njohur, Mehmet Emërllahu. Lajmi është bërë i ditur nga familjarët, të cilët kanë njoftuar se va rrimi do të bëhet nesër në orën 15:00 në Ramjan të Ferizajt.

Emërllahu ishte një ndër ga zetarët më të vjetër në Kosovë, i an gazhuar gjatë në sht ypin e kohës para dhe gjatë lu ftës së vitit 1999.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *