March 20, 2023


Nena e nje djali 4 vjecar ka de noncuar on li ne ra stin e saj.
Ajo tregon se si e kapi ‘m at’ burrin pasi ai kishte 6 muaj qe nuk shkonte ne shtepi.
Gruaja an onim ne vi djon vi rale, ishte së bashku me djalin e saj 4 vjec, kur arriti te gj urmonte burrin e saj në një ae roport lo kal, dhe u sht ang kur zb uloi se ai nuk kishte qendruar vetem gjate kohes la rg shtepise.

Në video, ba shkëshortja e tr adhtuar dëgjohet duke i b ërtitur burrit dhe dr ejtohet nga gruaja qe ai kishte ne krahe duke i thene: “Më f alni; Unë jam duke folur me burrin tim. Kush je ti? Ku ishe ti z otri gjatë këtyre gjashtë muajve të fundit? Kujtohu se unë jam ende gruaja jote li gjërisht.”
I shoqi nuk u përgjigj, pasi ajo nëna e një fëmije 4 vjec kerkonte llo ga ri pse ai nuk u soll si baba i djalit të tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *