March 28, 2023


Demokrati Fahri Balliu ka komentuar deklaratën e Lulzim Bashës, pasi ky i fundit i bëri thirrje SPAK-ut të nisë hetimet ndaj Sali Berishës.

Sipas Fahri Balliut, nëse Basha shkon në Amerikë do të përfundonte në bu rg, kurse për Berishë ka besim se do t’i hiqet “Non Grata” e Amerikës.

“Atë që tha Edi Rama e tha dhe Lulzim Brava, të dy kanë kërkuat që të nisë hetimi për Sali Berishën. Unë kam besim që Berishës do t’i hiqet non-grata. Kurse ky tjetri (Lulzim Basha) është si Alqi Ballko, po shkoi atje e pret bur gu, vetëm se atje ka kushte më të mira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *