March 21, 2023


Shume qytetar Shqiptar kane kaluar pushimet ne Greqi kete vit pasi ne jug te vendit tone cmimet kane qene me te shtr enjta nga viti i kaluar.
Ja se si shkruan qytetari:

“Pershendetje JOQ jam nje djal nga shqiprija qe jetoje ne angli dhe kam ardhur me pushim ne greqi ja sapo kam kaluar 4 dite ne greqi me kete pamje te mr ekullueshme dhe mbi te gjitha cdo gje eshte fa las ..mja fton te marresh nje kafe dhe cdo gje p erfshire dhe sh ezllonat jane fa las..jo si ne br egdetin tone ku dhe shtrimi i mb uleses k ushton ..duhet te paguash 50 euro per sh ezllonin e nje dreke te k ushton 80 euro ..fa leminderit J O Q ?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *