March 29, 2023


Avokati Saimir Visha, daja i Elsa Lilës qëndroi në heshtje kur në vend po “zinte” lajmi se këngëtarja dhe mbesa e tij është arre stuar në mesin e 13 personave që traf iko nin lëndë nar kot ike midis provincave të Viterbos dhe asaj të Romës. Ai foli vetëm para dy ditësh, ku dha lajmin se mbesa e tij është lënë e lirë. “Jam kthyer sot nga Italia. Kam drekuar me të. Janë pushuar të gjitha aku zat. E gjitha një keqkuptim. Pafajësia e saj ka qenë që në momentet e para. Kam qenë me të. Më vjen tu rp që bashkëpunëtorët tanë, kanë vje llur vr er për Elsën”, tha Visha.

Më pas në rrjetet sociale, avokati publikoi një foto duke qeshur me mbesën e tij më mbishkrimin: Qesh mirë kush qesh i fundit!. Por një ndjekës i tij besnik dhe i vëmendshëm i ka vënë në du kje se në fakt foto që Vishaj ka publikuar është e 4 viteve më parë. Ndjekësi i tij pretendon se avokati Saimit Visha po gënjën për lirimin e këngëtares. “O Sajmir, kete foton e ke perpara nga 4 viteve se ne profilin tënd e kemi parë! Ti tani nuk je kaq i shëndoshe, perkundrazi je dobesuar shumë, kur u shendoshe dhe u dobesove ti para nje viti????? Elsa nga foto e arre sitimit floket nuk i koshte kaq te shkurter! Sapo doli bga bu rgu, preu floket ajo?

Dhe e fundit! La republica jo me larg se para nje jave, ka publiku nje artikull, ku flet edhe per mbesen tende, qe eshte nen hetim! Ndaj…mos genje me!”, i shkruan ai. Mediat italiane të cilat i kushtuan artikuj të veçantë këngëtares shqiptare kur u arre stua, në fakt nuk kanë raportuar diçka për lirimin e saj nga bu rgu./albeu.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *