June 7, 2023


Janë f ikur dritat në koncertin e r eperit Noizyt, mikut të ngushtë të Erion Veliajt, i cili ka lënë sheshin Nënë Tereza për të zhv illuar or ganizimin e tij. Qytetarët që kanë pr e rë biletat janë zhg ënjyer. Ata kanë qëndruar për disa minuta në err ësirë dhe më pas gjithçka është no rmalizuar.

Re klamat për këtë koncert ishin të mëdha, por në të vërtetë r ezultoi një d ështim. Edhe numri i qytetarëve nuk është aq i madh sa pritej.
Një qytetar i pr anishëm shkruan:
Prsh J O Q, iken dritat tek ko ncerti i Noizyt, po ke ndohet pa m ikrofon. Flm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *