March 24, 2023


An alisti shqiptar: “Albin Kurti do të j etë p residenti i parë i Shqipërisë së Madhe”

Alfred Cako hodhi lajmin e radhës ditën e sotme në Rrethin Katror duke thënë se br enda 10 vitesh mund të ndodhë një bashkim mes Shqipërisë dhe Kosovës dhe se Albin Kurti do të je të pr esidenti i parë i Shqipërisë së Madhe.

Ai thekson se Il umin ati e ka lënë mënjanë për momentin Kurtin që mos të marrë pjesë në zgjedhje, por do të fu tet në lojë më pas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *