March 26, 2023


Teoricieni Alfred Cako ka dalë me një paralajmërim të frikshëm për të gjithë personat që janë v.aksinuar me .vaksinat anti covid.
Postimi i Cakos Shume njerez te cpuar dy apo tre here po semuren rende ose po ikin nga kjo bote prej dhurates se “shtriges se Borebardhes”, Manastirliut, Komitetit te Leshit dhe naltgjatesise se tij mashtrues (gjoja si realisht i cpuar, sa per te bindur delet qe te shkonin tek kasa pi).

Shishkat e helmit te gja rprit co bra& Red Crait dhe metaleve te renda ju shkruanin: “Ne nuk japim garanci per jetet tuaja!” Por idiotet dhe intelektualet naive te lidhur me boten materjale, te vendosur para nje testi inteligjence – nga Krijuesi dhe Sat anai, nga i Verteti qe kontrollon shpirtrat dhe elementin e zjarrit tek humani dhe teknologjia e frymorit te padukshem qe kontrollon e modifikon materjen dhe 3 elementet e tokes, ajrit e ujit tek humani – firmosen me shprehjen idiote Une i besoj shkences .

Se shpejti bota do ndahet ne dy pjese: Ne materjalistat qe do jetojne ne Great Reset System dhe ne “smart city” me mikrocipa, te survejuar cbejne e cthone, me google ne koke me neurotranzitore artificiale me nanoteknologji te neurolinkut te E. Musk, me sistemin financiar dixhital qe komunikon nga cipi i qeverise boterore RFID i lidhur me rrjetin 5G dhe nga ana tjeter do te jene old-fashion man ruralet, njerezit e Zotit,“biot”, te cilet do punojne me vendet me goldstandard e kriptomonedhat, me barterin, me internetin qe sipas disa studiuesve, do t’ju vije nga Krijuesi pas “solar storm”, se shpejti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *