March 24, 2023


Serialet turke janë bërë pjesë e pandashme e ditës tonë.Ne jo vetëm që i ndjekim pafund, por jemi dhe të interesuar për aktorët, të cilët janë kthyer në “pjesëtarët e familjes”.

Dhe në këtë kategori hyn dhe çifti shumë i njohur i showbizit turk por që njihen dhe nga publiku shqiptar Berguzar Korel dhe bashkëshorti i saj Halit Ergenç.Berguzar u bë e njohur për publikun shqiptar me rolin e Sheherzades në serialin ‘1001 netë’ ndërsa Halit Ergenç u bë i njohur më së shumti me rolin e “Sulltanit” tek seriali ‘Sulejmani i madhërishëm’

E së fundmi çifti janë bërë prindër për herë të dytë.Kujtojmë që çifti ka dhe një djalë tjetër 10 vjeçar. Ali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *