March 24, 2023


Si asnjëherë më parë, gjatë këtij sezoni turistik në qytetin e Sarandës nuk është regjistruar asnjë vjedhje. Të paktën kështu thotë po licia e qytetit bregdetar.

Qyteti bregdetar ka qene i populluar me turistë vendas dhe të huaj që prej ditëve të para të qe rshorit, ndërsa ka arritur pikun gjatë g ushtit.

Në përgjithësi i ncidentet kanë qenë minimale, por ajo që bie në sy është se blutë e qytetit nuk kanë marrë asnjë de noncim për vj edhje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *