March 27, 2023


“Kam rreth 5 vite që punoj si shofer kamioni dhe është hera e parë që unë isha në një vend lu fte.” Julian Koseni, nga qyteti i Peqinit, prej 5 vitesh punon si shofer kamioni. Në këto 5 vite 27-vjeçari ka ek sportuar mallra të ndryshme në të gjithë Europën. Në muajin q ershor atij iu kërkua të shkonte në vendin e l uftës, në Ukrainë.

“Kur më mer ad ministratori i firmës në telefon e më thotë: Je gati të bësh një transport për në Ukrainë. i kamë thënë që do shkoj”, tha Juliani. Por ky vendim nuk u mirëprit nga familjarët e 30 vjeçarit. ” Prindërve u thashë pasi i dhashë fjalën ep ro r it. Shumë shumë mirë nuk është se e pritën. Për të më thënë më thanë jo. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *