March 24, 2023


Shqipëria do të marrë “dritën jeshile” për në Bashkimin Europian në muajin qershor.

Sipas Euractive procesi do të përshpejtohet pas ofertës për Ukrainën por edhe vendimit të Shqipërisë për tu ndarë nga Maqedonia e Veriut pasi prej kohësh qëndron “peng” e saj.

Sipas medias së huaj “Euractive”, Shqipëria do të marrë “dritën jeshile” në qershor duke zhvilluar konferencën e parë ndërqeveritare për shkak të arritjes së reformave dhe punës së shkëlqyer të Edi Ramës në 3 mandate qeverisëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *