March 24, 2023


Pas rrëzimit të re gji mit ko munist, pasur me vitet e stërgjatura të tranzicionit u turrën të majtë e të djathtë me akuza ndaj njeri-tjetrit se kush është pinjoll i atij regjimi, kush është nostalgjik e kush ka qenë përkrahësi më i zjarrtë i Hoxhës.

Fa tke qësisht ende sot këto ak uza i dëg jon edhe nga foltorja e Kuvendit, në tr yeza televizive apo rrjete sociale. Për t’u nd alur tek këto të fundit, kjo foto e he dh ur në rrjetet sociale ka bërë bujë të madhe dhe ka ri nd e zur sërish de batin e la rtpërmëndur.

Siç shihet kjo është një foto e vjetër, në të cilën shihet ish-di ktatori Enver Hoxha, teksa përshëndet të pranishmit në një takim të tijin. A e vini re djaloshin pas tij? Djaloshin që duartroket pas Enver Hoxhës? Sot ai është një biznesmen dhe po litikan i njohur. Bëhet fjalë për ish-deputetin so cialist Koço Kokëdhima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *