June 2, 2023


Në mbledhjen e grupit parlamentar të PS, po diskutohet emri i Presidentit të ri.

Rama ka zbuluar se në Shqipëri do të vendosen dy ligje, fillimisht ai që kontrollon veprimtarinë e presidentit gjithashtu edhe ligji për të “frenuar” shpërndarjen e medaljeve nga ky institucion.

“Presidenti i ri kur të futet në zyrë do të ketë një ligj që rregullon veprimtarinë e vet por edhe ligj që “frenon” medaljet. Na takon ta bëjmë këtë sa të largohet Ilir Meta i cili është një president që ka dhënë me tonelatat teneqe dhe medalje të shpërndara masivisht që nga koha e epokës së bronzit”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *