March 27, 2023


Butrint Imeri sot ka arr itur të jetë ndër emrat më të njohur në sk enën e muzikës shqiptare.
Edhe ky vit nuk ishte më ndryshe, me disa pr ojekte të cilat u dëgjuan dhe u kthyen në hi te të p adiskutueshme. Këngëtari këtë herë është treguar no stalgjik duke postuar disa fotografi nga fëmijëria.

A ka ndryshuar? Sot është një ndër emrat më të
Duket se në një pikë të njëtët të karrierës, të gjithë këngëtarët bëhen nostalgjik dhe publikojnë foto nga fëmijëria e tyre.

Kështu ka ndodhur edhe me Butrintin i cili ka shuar ku riozitetin e fansave të tij duke zbu luar si dukej vite më parë, kur ishte vetëm një fëmijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *