March 24, 2023


Nderkohe qe dy ditët e fundit moti në vendin tonë ka pasur l uhatje, me reshje shiu dhe vr anësira, duke prishur edhe planet e atyre që kanë zgj edhur të pushojnë këto ditë gu shti, ka dhe nga ata që pushimet i kanë lënë për 15 ditëshin e fundit.
Por si do të jenë temperaturat në këtë periudhë që përkon me pikun e s ezonit turistik?

Sipas si noptikanit të Meteoalb Hakil Osmani, duke nisur nga e diela pasdite, moti do të ketë pë rmirësime. Sipas tij 15 ditëshi i dytë i gu shtit do të ka rakterizohet nga temperatura të fa vorshme, nd ërsa t emperaturat do të va riojnë deri në 30 gradë c elsius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *