March 27, 2023


Rudina Dembacaj ka përfunduar në spital dite me pare dhe këtë gjë e ka treguar vetë në rrjetet sociale. Ajo ka publikuar dy video nga spitali në Instagram ku shihet në shtrat por nuk ka zbuluar se çfarë i ka ndodhur.

Duket se asaj i ka ikur zëri dhe mezi flet andaj nuk përjashtohet mundësia që ajo të ketë ndonjë virozë. “Më kanë marrë mësysh”-thotë ajo në video pa zbuluar se çfarë problemi ka. Më pas aktorja ka vijuar të bëjë postime të ndryshme dhe ‘reposte’ nga ndjekësit e saj.

Vlen të theksohet se në video Rudina flet për filmin “Dashuri dhe Turbulenca” ku ajo luan dhe që do publikohet së shpejti. Andaj mundet edhe që kjo video të jetë shkëputur nga ndonjë skenë e filmit. Megjithatë na mbetet të presim dhe të shohim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *