March 24, 2023


Pa fjalë! Ilir Meta dhe Monika Kryemadhi ndryshime më dr astike!

Aty shihet një ko ngres i forumit rinos so cialist dy dekada më parë. Pjesë e tij ishin figurat e njohura të Partisë So cialiste dhe të Lëvizjes So cialiste për Integrim, Ilir Meta, Monika Kryemadhi, Erjon Braçe, Pandi Majko, Fatos Nano etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *