March 23, 2023


Bleona Qeretit Zbulon Dëftesat Shkollore , Ja Çfarë Nxënëse Ishte Ajo!
Këngëtarja e njohur, Bleona Qereti ka zbuluar dëftesën e saj të shkolles fillore.

Se çfarë lëvdatash kanë thurrur mësimdhënësja e saj për të, ajo na e ka treguar me anë të disa fotografive të cilat i ka publikuar në llogarinë e saj në Instagram- shkruan Indeksonline.
Madje ajo duket se është shpërblyer edhe me “Fletë nderi”.Duket se Qereti ishte e angazhuar mirë, dhe jo rastësisht nxënëse e dalluar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *