March 29, 2023


Ish-kryeministri Sali Berisha vijon t’iu bëjë k arshillëk nd ërkombëtarëve, veçanërisht Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Britanisë së Madhe dhe madje edhe Bashkimit Europian, të cilët i ka s fiduar hapur, ndërsa ua ka bërë të qartë se nuk e fr ikësojnë sa nksionet dhe përcaktimet “n on gr ata”.

Teksa ishte duke folur dje në ko nferencën e përjavshme për sht yp në selinë blu, ish-kryeministri u pyet për fa ktin se është i shp allur “no n gr a ta” nga dy shtetet më të mëdha SHBA dhe Britani e Madhe, të cilat siç edhe Berisha theksoi nuk i japin asnjë lloj ha b i e, ndërsa shtoi, se sipas tij, kryeministri Edi Rama është i pa shp r esë dhe nuk do t’i shpëtojë uraganit të revoltave të qytetarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *