March 20, 2023


Ja kush është nusja e djalit të Ardit Gjebreas. Ai shkruan fjalë zemre për djalin dhe nusen: Zoti të m’i bekoj të dy Moderatori i mirënjohur i ekraneve shqiptare, Ardit Gjebrea është babai i dy fëmijëve, një djali dhe një vajze.

Jon Gjebrea tashmë e ka gjetur dashurinë e tij të vërtetë dhe prindërit e tij duket se janë mjaft të lumtur me zgjedhjen e tij. Merlin Haxhiymeri është vajza që i ka vje dhur zemrën jo vetëm Jon Gjebreas por edhe familjes së tij. Ardit Gjebrea ka ndarë foton e çiftit bashkëngjitur së cilës shkruan gjithçka sheh përballë: “Lumturi”.

Por, jo vetëm Arditi e sheh këtë, edhe bashkëshortja e tij Anila Gjebrea nuk I ka kursyer fjalët e bukura për nusen e saj të ardhshme. “Dashuritë. Zoti ju bekoftë juve Merlin dhe Jon,”– shkruan Anila Gjebrea në postimin e bashkëshortit të saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *