March 23, 2023


Një 32-vjeçar ka tentuar të futet me dh unë në ambientet e Kryeministrisë gjatë ditës së djeshme në Tiranë. I riu ka go ditur njërin prej punonjësve të Gardës së Republikës që shërben ted era e Kryeministrisë duke synuar futjen brenda ambienteve të saj për arsye ende të paqarta.

Pas kësaj, kanë ndërhyrë punonjësit e tjerë të Gardës duke bërë ndalimin e tij deri në ardhjen e po licisë, e cila e ka shoqëruar në komisariat duke i komunikuar edhe veprën p enale “Prishja e qetësisë publike”.

“Specialistët për Hetimin e K rimeve në Komi sariatin e Po licisë Nr. 1 bënë arre stimin në flagrancë të shtetasit A. L., 32 vjeç, për veprën pe nale “Prishja e qetësisë publike”, pasi ka go ditur kabinën e rojeve të sigurisë së Gardës së Republikës dhe ka tentuar të futet në ambientet e Kryeministrisë”, njofton pol icia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *