June 7, 2023


Pas ngjarjes së rë ndë që ndodhi mëngjesin e sotëm në vendin tonë ku prindërit dhe dy fëmijët h umben je ten, ka r eaguar dhe mo deratorja Aulona Musta.

Kjo e fundit i është dr ejtuar me një th irrje të fo rtë kryeministrit Edi Rama, ku i kërkon që të nd alohet sa më shpejtë kjo m asakër dhe të shtohen në rrugë p olicët dhe kamerat e si gurisë. “Edi Rama ND ALOJENI KETE MA SAKER!

Kjo gje nuk mund te vazhdoje me!!!
Shtoni nr e po liceve ne rruge, por jo po licet qe shiten per 1000 leke! Shtoni kamerat e si gurise! As hpersoni de nimet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *