March 29, 2023


Qeveria Rama ka nisur disbursimin e subvencionit për transportin publik në Tiranë. Për muajin Janar , shoqatat e transportit marrin në total 120 mijë euro, ndërkohë që pagesat do të bëhen çdo muaj në bazë të skemës së subvencionimit.

Shuma totale e subvencionit e miratuar nga Bashkia e Tiranës si paketë ndihmë për operatorët e transportit publik është 1 milionë euro.

Kjo është hera e parë në histori që Bashkia e Tiranës vendos të japë një fond me vlere 1 milion euro per sherbimin urban me qëllim që mos rritet çmimi i biletës dhe të përmirësohet shërbimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *