March 24, 2023


An alisti Lorenc Vangjeli, ka folur mbremjen e djeshme ne nje emision televiziv, lidhur me si tuaten po litike ne Shqiperi dhe levizjen e Sali Berishes. Vangjeli tha se Berisha ne sht ator, do te beje nje “l evizje s urprize” qe do ti lere te gjithe “pa tekst”. Dhe qe do je te fillimi i fundit te PS dhe Edi Ramës.

Por Vangjeli nuk shpj e g oi konkretisht per çfare behet fjale. Por la te k uptohet qe Berisha gati nje do sje me nje sk andal qe do trondisë të gjithë vendin. “Mendoj se Berisha, do te beje nje levizje su rprize ne sht ator. Kam de gjuar zera qe Berisha ka nje as nen menge, nje in formacion qe pres tme ko nfirmohet 100%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *