March 19, 2023


Duke nisur nga dita e nesërme t emperaturat do të pësojnë një ulje të ndj eshme. Sipas Sipas sinoptikanëve gjatë ditës së premte moti do të ka rakterizohet nga vranësira të d endura, të cilat do të sho qërohen me reshje shiu dhe breshër në disa zo na ma lore, si dhe me shk arkesa el ektrike.

Ndërkohë, sa i përket te mperaturave ato ditën e nesërme nuk pritet që t’i kalojnë 30 gradë celcius.Edhe ditën e shtunë dhe të dielë te mperaturat do të vijojnë të ul en ku pritet të shkojnë deri në 27 gradë celsius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *