June 7, 2023


Anija “Jaohar Ranim” me 6 mijë ton grurë nga Ukraina ka mb ërritur sot në Portin e Durrësit. Anija do të an korohet në kalatën nr. 2 të portit të Durrësit paraditen e sotme, dhe gruri ka mbërritur për llogari të një kompanie mielli në Shqipëri.

Kjo është anija e parë që vjen nga Ukraina që pas fillimit të lu ftës atje. E ng arkuar në Izmail të Ukrainës, anija është nisur më 28 ko rrik, në bazë të një ma rrëveshje të arritur ndërmjet Rusisë dhe Ukrainës, për t’i le juar kësaj të fundit ek sportimin e st okut të grurit të bll okuar nëpër depo për shk ak të lu ftës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *