March 19, 2023


Dy motrat e aktorit Florian Belliu, i cili i dha fund je tës në Nju Jork duke u h edhur nga ballkoni i apartamentit pasi më parë hodhi gruan e tij sht atzënë, kërkojnë ku jdestarinë e dy fëmijëve të mb e tur je timë.

Ato kanë hapur një llogari në “Go fu ndme” në të cilën kanë kërkuar që të mbledhin 50 mijë dollarë, me qëllim që të fitojnë ku jdestarinë ndaj dy djemve të çiftit të ndj e rë Florian Belliu dhe Ornela Shehi.

Duket se shqiptarët të cilët janë tr onditur nga kjo ngjarje e rëndë janë so lidarizuar dhe kanë nd ihmuar motrat Belliu. Vetëm në pak orë ato kanë arritur të mbledhin më shumë se 30 mijë dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *