March 19, 2023


Gazetari Blendi Salaj që dy ditë më parë kishte shprehur ha bi për ndryshimin e madh që kishte pësuar Gjirokastra dhe për një darkë të lirë që ai kishte konsumuar për vetëm 3250 lekë, së fundi ka bërë një r eagim teksa ndodhet në Parga të Greqisë.

Salaj thekson fa ktin se ndonëse është në një plazh të fr ekuentuar kryesisht nga klientët e hotelit, askush nuk të p engon të hapësh shtr ojën tënde edhe nëse nuk je klient i hotelit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *