June 7, 2023


“E kuptoni tashti se sa kot ishte “non-grata” e Berishes? Kushdo qe kishte pak logjike te analizonte situaten, e kuptonte se thelbi i ketij desinjimi nuk ishte nje “k.orrupsion” i mundshem i 10 vitete me pare. Thelbi ishte shkaterrimi i opozites ne favor te klauneve te George Soros. ‘K.orrupsioni” ishte alibija.

Prandaj akoma presim prova, jo se ata qe i kerkuan ato se kane kuptuar qe prova s’ka. Ama fytyren e DASH-it te Bidenit, qe e kane a.rmatosur per kundershtare sic kane bere me FBI dhe Departamentin e Drejtesise, e ekspozuan.

Tashti ajo letra e UK e beri situaten akoma me bajate, jo se nuk e kemi ditur se sa i implikuar eshte Soros me Tony Blair e disa te tjere ne UK…. Gjithsesi l.ufta vazhdon gjithandej !!”-shkruan Kokalari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *