March 20, 2023


Ka nd ërruar jetë pasditen e të mërkurës, gazetari Nimet Isufi. Lajmi është bërë i ditur nga miqtë e tij në rrjetet sociale, të cilët kanë shpr ehur ng ushëllimet.

Sipas miqve, 41-vjecari Nimet Isufi, ka p ësuar një arr est ka rdiak ne shtëpinë e tij në Tiranë, ku dhe ka hu mbur je tën. Nimet Isufi ka lindur në Shkodër, ndërsa është di plomuar në de partamentin e Gazetarisë në Universitetin e Tiranës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *