March 23, 2023


Kryeministri Rama ka njoftuar se në fund të muajit prill në Shqipëri do të futet para kohe në fuqi ligji i ri.

Rama bën me dije se me ligji i ri heq taksat për çdo pagë deri në 400 mijë lekë, kurse prej muajit prill paga minimale do të bëhet 320 mijë lekë të vjetra.

“Zerojmë taksën për pagat deri në 400 mijë lekë të vjetra dhe përgjysmimin e taksës mbi pagat deri në 500 mijë lekë të vjetra, si dhe uljen e taksës mbi pagat nga 1.5 deri në 2 milionë lekë të vjetra. Gjithashtu futim në fuqi para kohe ligjin për pagën minimale, e cila në fund të muajit prill do bëhet 320 mijë lekë të vjetra”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *