March 18, 2023


Albërije Hadërgjonaj ka humbur një person shumë të dashur dhe i ndjeri ka qenë shoku i saj më i mirë, teksa e konsideron si ‘vëlla’. Lajmin e ka bërë të ditur vetë këngëtarja Ajo shkruan se:‘Sot eshte dite zi je per gjithe familjen. Humbem sheqerin e familjes. Une nuk mundem ta besoj.

Alberti eshte djali i vajzes se dajes por per mua ishte shoku me i mire. Sa her mblidheshim ne ver gjat pushimeve verore ne te dy kishim nji mision.

Ti gezonim te gjithe e ne menyre te veqant nenat tona qe na rriten jetim! Alberti sa shume u luta per ty. Ta kaloje dhe te sheroheshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *