June 8, 2023


Një pushuese e cila kishte vendosur për të ko nsumuar drekë në një prej restoranteve të Gjirit të Lalëzit ku kishte ardhur edhe me pushime, është sk andalizuar nga pjatat që i kanë ardhur.

Ajo ka dë rguar foto të pjatës së miksit të krudove prej 2500 Lekësh, ku duken disa ka rkaleca, pak aç uge dhe një gj ysmë limoni.

E reja është an kuar duke thënë se s’bëhet t urizëm në këtë vend teksa f atura në total i ka shkuar rreth 10.000 Lekë të reja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *