March 20, 2023


Presidenti i shkarkuar nga Kuvendi, Ilir Meta tha se nuk i interesonte fare edhe sikur e gjithë bota ta shpallte “Non Grata”. Gjatë fjalës, Meta shtoi se nuk e ka problem sepse do të jetojë dhe votohet në Shqipëri.

Po u shpalle “Non Grata” si Sali Berisha? “Sikur e gjithë bota të më bëjë “non grata”, s’më intereson fare. Unë e kam raportin me popullin tim shqiptar.

Të më bëjë non grata mua zonja e Bilalit apo ky tjetri që bëri këtë gjë. Unë nuk e kam fare problem atë gjë”, tha Meta për “MCN”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *