March 22, 2023


Një moment sa i fr ikshëm, aq dhe i p abesueshëm, por që do mbahet mend gjatë nga tu ristët në ishullin grek.
Një av ion pasagjerësh i Wizz Air kaloi pak metra mbi kokat e turistëve teksa po ul ej.

Pamjet dr amatike të uljes u ngarkuan në rrjet javën e kaluar nga një en tuziast i av ionëve, i cili ishte po zicionuar për të parë avionët duke u ulur në ishullin Skiathos të Greqisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *