March 24, 2023


Një lajm i trisht ë ka ardhur për kinematografinë botërore. Është ndarë nga jeta në moshën 37-vjeçare aktorja e “The World Turns”, Marnie Schulenburg.

Ajo vua nte nga ka nceri i gjirit dhe duket se nuk ja doli ta përballonte dot, disa ditë para se t’i mbushte 38 vjeç. Schulenburg u bë e njohur përmes rolit të Alison Stewart nga 2007 deri në 2010.

Ajo gjithashtu ka marrë pjesë në shumë seriale si ‘Blue Bloods’, ‘The Good Fight,’ ‘Elementary dhe Divorce’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *