June 9, 2023


D etaje të reja janë zbardhur nga tr agjedia e ndodhur mbrëmjen e djeshme në Shkodër, ku një 10-vjeçar h umbi j etën pasi u qëllua ak sidentalisht nga xhaxhai i tij. 68-vjeçari Vlash Jakaj ishte duke p astruar armën e gj a h ut kur ajo i është shkr epur dhe për f at të keq q ëlloi nipin e tij të m itur.

Një 10-vjeçar humbi jetën në Shkodër pasi u q ëllua ak sidentalisht me çifte nga xhaxhai i tij. Ngjarja e rëndë ndodhi mbr ëmjen e se martës në fshatin Samrisht, ne Shkodër. Nga të dhënat e policisë d yshohet se 68-vjeçari Vlash Jakaj ishte duke pa struar armën e gjahut qe e kishte me leje, kur ajo i është shkrepur dhe për fat të k eq ka vr a rë nipin e tij të m itur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *