March 23, 2023


Një pushues shqiptar i vendosur për të rregulluar imazhin e kripur të Jugut ka vendosur të ndajë me të tjerët vendin ku ai pushon gjatë sezonit veror.

I riu shkruan se në Drimadhes, një çadër me dy shezlonge dhe dy birra falas të ofrohen për vetëm 10 mijë lekë të vjetra.

Ai thekson se kjo ofertë ka qenë dhe vjet dhe subjekti nuk është pr ekur nga rritja e çmimeve.
Të gjithë jemi në dijeni të pastërtisë dhe r regullit që të ofron plazhi i Drymades dhe q ëllimi i këtij postimi është afrimi i tu ristëve të huaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *