March 28, 2023


Shkodër/Informacion paraprak
Më datë 09.08.2022, rreth orës 21:55, në fshatin Samrisht, Shkodër, nga të dhënat paraprake d yshohet se ak sidentalisht duke p astruar ç iften, shtetasi V.J, 68 vjec, ka vrarë me ar mën e gja hut nipin e tij B.J, rreth 10 vjeç.

Nga e shtëna ak sidentale është pl agosur në dorë dhe vetë shtetasi V.J. jashtë rr ezilit për j etën.
Në vendngjarje po shkon grupi hetimor, nën dr ejtimin e Pr okurorisë, për kr yerjen e veprimeve dhe zb ardhjen e plotë të rr ethanave të ngj arjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *