March 22, 2023


Kontraktori i njohur paraushtarak rus i mbështetur nga Kremlini, Grupi Wagner, dyshohet se ka marrë pjesë në një plan të dyshuar për të vr arë presidentin ukrainas Volodymyr Zelensky dhe zëvendëskryeministrin Denys Shmyhal,

sipas një këshilltari të lartë të Ministrisë së Mbrojtjes së Kievit, Markian Lubkivskyi. ,

sipas CNN. “Ata donin të vri snin udhëheqjen ukrainase, presidentin dhe kryeministrin tonë”, tha Lubkivskyi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *