March 21, 2023


Ish deputetja dhe ministrja Majlinda Bregu nuk eshte bere e gjalle prej vitesh ne jeten politike shqiptare. E punesuar ne BE ajo po korr sukseset e punes se saj qe pas shkeputjes nga PD Majlinda Bregu ka reaguar për ndarjen nga jeta të ish-deputetit dhe diplomatit Eduard Kukan.

Postimi Majlinda Bregut E trishtuar për ndarjen nga jeta të një miku të mirë të Shqipërisë dhe Ballkanit Perëndimor. Një diplomat i shkëlqyer dhe Europian i pasionuar. Faleminderit për mbështetjen dhe miqësinë. Rest in Peace Eduard Kukan.

Deeply saddened by the loss of a great friend of Albania and Ëestern Balkans. An excellent diplomat and passionate European. Thank you for the support and friendship. Rest in Peace Eduard Kukan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *