June 9, 2023


Aktorja e njohur meksikane Edith Gonzales ka ndë.rruar jetë në moshën 54-vjeçare. Pas një lu.fte të gjatë me kan.cerin, ylli i telenovelave nuk mund që t’ia dilte. Ndërkohë gjatë kësaj periudhe ajo gjithmonë ka dashur të tregojë mesazhe fo.rce për të mos u mposhtur nga sëm.undja, ku vazhdimisht publikonte mesazhe inkurajuese.

Ajo la pas vajzën 14 vjeçare, Constanza dhe bashkëshortin Lorenzo Lazo, 64 vjeç. Gonzalez njihet për rolet e saj protagonist në shumë telenovela.

Ajo ishte nje aktore shume e dashur per Shqiptaret, me nje fjale ishte ylli i telenovelave. Edith Gonzalez u bë e njohur për publikun shqiptar me telenovelën ‘Salome’, ku ishte personazhi kryesor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *